Cele mai bune plaje din Hurghada – Top 16 locatii cu all-inclusive

Total
0
Shares
Cele mai bune plaje din Hurghada

Pentru zilele relaxate la plaja, intinderea lunga a coastei Hurghadei domneste suprem. Cele mai bune plaje din Hurghada sunt complet dedicate vacantelor relaxate care se concentreaza exclusiv pe soare, nisip si mare.

Din Noiembrie pana in Februarie este sezonul de varf aici, cand familiile din nordul Europei se ingramadesc aici pentru o doza de soare de iarna, desi primavara si toamna sunt, de asemenea, perioade excelente pentru a ajunge la aceasta portiune de coasta a Marii Rosii.

In orice perioada a anului veniti, amintiti-va ca o vacanta la Marea Rosie poate insemna mult mai mult decat doar bronzarea. Scufundarile aici sunt de prim rang.

Toate aceste statiuni all-inclusive ofera excursii de scufundari , facilitand oaspetilor sa experimenteze renumitele recife de corali si viata pestilor din Marea Rosie, precum si sa se bucure de plaja.

Planificati-va calatoria cu lista noastra cu cele mai bune plaje din Hurghada:

1. Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh

Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh – cele mai bune plaje din Hurghada

Oberoi Beach Resort a scos una dintre cele mai exclusiviste adrese de-a lungul coastei zonei Hurghada.

Golful moale cu nisip alb Sahl Hasheesh se afla la 27 de kilometri sud de orasul Hurghada, garantandu-va un sejur care este totul despre relaxare.

Intr-o pozitie privilegiata pe golf, Oberoi se intinde pe 48 de acri, cu piscina centrala infinita de 43 de metri, cu vedere la Marea Rosie dincolo.

Cele 102 apartamente, care au toate terase sau curti cu vedere la ocean, imbina fara efort arta traditionala araba cu designul european clasic.

Profitati la maximum de sederea dvs. si faceti upgrade la o suita Grand sau Royal pentru a va lua propria piscina privata.

Daca reusiti sa va scoateti din suita dvs., complexul va ofera o multime de facilitati pentru a va spori bucuria de relaxare pe plaja, de la rasfatarea cu masajul caracteristic la Oberoi Spa pana la plecarea intr-o excursie cu navigatie pentru o zi de inot. si snorkeling in jurul insulelor Marii Rosii inconjurate de recif de corali.

Pentru un plus de romantism, cuplurile nu trebuie sa rateze rezervarea experientei de cina privata a statiunii, unde cinati in varful debarcaderului, sub stele.

2. Palatul Baronului Sahl Hasheesh

Palatul Baronului Sahl Hasheesh – cele mai bune plaje din Hurghada

A reusi sa satisfaca atat rapitorii romantici, cat si turistii in familie este o afacere grea, dar Palatul Baron din golful Sahl Hasheesh (la 27 de kilometri sud de orasul Hurghada) a reusit cu aplomb acest truc strans.

In cadrul statiunii, diverse apartamente si camere sunt dedicate ca zone destinate exclusiv adultilor, la fel si portiuni de plaja si mare parte din spa, unde exista o gama completa de tratamente faciale, tratamente corporale si masaje.

Cu toate acestea, acreditarile lor pentru familii sunt inca de top. Statiunea ofera o politica de cazare pentru copii , o multime de activitati axate pe copii, un serviciu de babysitting si o zona de joaca interioara pentru copii.

Cu zona centrala a piscinei, gradini ingrijite si o zona mare de plaja, aceasta statiune permite atat cuplurilor care cauta vacante linistite la Marea Rosie, cat si familiilor care cauta distractie relaxata la soare, sa profite la maximum de timpul lor aici.

3. Steigenberger Aldau Beach Hotel

Steigenberger Aldau Beach Hotel – cele mai bune plaje din Hurghada

Aceasta statiune foarte populara de pe tarmul sudic al orasului Hurghada, la 14 kilometri sud de orasul Hurghada, ofera vederi de cinci stele la Marea Rosie, precum si servicii de cinci stele.

Familiile se aduna aici pentru a se doza cu soarele de iarna din Egipt si sunt foarte bine ingrijite cu o politica de cazare gratuita pentru copii, club pentru copii si activitati pentru copii , divertisment bogat de seara axat pe membrii mai tineri ai familiei si un serviciu de babysitting.

Intre timp, zona masiva a piscinei, care se intinde pe 5.000 de metri patrati, si raul lenes inconjurat de gradini abundente ingrijite, care coboara pana la o plaja privata de 500 de metri, vor fi suficiente pentru a mentine ocupati vizitatorii de toate varstele.

Daca iti place sa te dai jos din cand in cand pe sezlong, operatorul de sporturi acvatice din statiune iti poate pregati cu usurinta ziua cu activitati de aventura, de la scufundari in recifele faimoase ale Marii Rosii pana la windsurfing si parasailing.

Inapoi pe uscat, statiunea are propriul teren de golf cu noua gauri, iluminat noaptea, astfel incat sa puteti juca sub stele.

4. Premier Le Reve Hotel & Spa

Premier Le Reve Hotel & Spa – cele mai bune plaje din Hurghada

Un favorit printre cei aflati in luna de miere si cuplurile care cauta o pauza romantica, Premier Le Reve Hotel & Spa este o statiune exclusiva numai pentru adulti, unde veti experimenta o vacanta la Marea Rosie, care va rasfata cu servicii impecabile.

Plaja privata a statiunii de aici, pe golful Sahl Hasheesh (la 27 de kilometri sud de orasul Hurghada) coboara un kilometru pe malul marii si este marginita de cabane pentru atunci cand trebuie sa leneviti la umbra.

Gastronomii vor fi deosebit de fericiti la aceasta statiune, deoarece sase restaurante ofera o multime de optiuni de luat masa in fiecare seara, cu bucatariile lor specializate, de la japoneza la italiana.

Camerele de aici evita accentele de design arabe ale multor statiuni din Egipt pentru a se concentra in schimb pe un stil modern si confortabil. Toate au balcoane pentru a profita la maximum de priveliste, desi va trebui sa faceti upgrade pentru a avea vedere directa la mare.

Swan Spa aici este o activitate preferata, oferind oaspetilor o gama larga de tratamente, de la masaje cu alge marine si o experienta traditionala de hamam (baie turceasca) pana la tratamente VIP pentru cupluri.

Totusi, daca toata relaxarea si plaja devin prea mult si iti doresti ceva mai aventuros, biroul de sporturi acvatice poate aranja excursii de scuba diving si snorkeling, precum si parasailing.

5. Desert Rose Resort

Desert Rose Resort – cele mai bune plaje din Hurghada

Daca sunteti in cautarea unei plaje, atunci nu cautati mai departe. Desert Rose Resort, in principala fasie de statiune din Hurghada, la 20 de kilometri sud de orasul Hurghada, are o fasie de un kilometru de nisip alb si moale.

Faleza de aici se infasoara in jurul unei lagune naturale, asa ca este mai adapostita decat alte parti ale coastei, excelent pentru familiile care doresc sa intre in apa.

Camerele de aici s-ar putea sa nu fie la fel de mare ca in alte statiuni din Hurghada, dar gama de facilitati este de top.

Familiile reprezinta principalul obiectiv al statiunii, cu o politica de sedere gratuita pentru copii; un parc separat pentru copii in aer liber, cu piscina, tobogane cu apa si o gama buna de echipamente de joaca; un club pentru copii; si pachete de activitati si divertisment pe tot parcursul zilei si serii, cu o tema familiara.

Adultii, de asemenea, au mult mai multe de facut decat sa se intinda pe plaja. Windsurfing, tenis, calarie, scufundari, caiac si plimbari cu barca sunt toate disponibile pentru cei mai activi.

6. Jaz Makadi Star & Spa

Jaz Makadi Star & Spa – cele mai bune plaje din Hurghada

Inconjurat in jurul unei zone mari de piscina, marginita de palmieri, Jaz Makadi Star & Spa este popular atat pentru gama larga de activitati oferite, cat si pentru alegerea mesei – excelenta pentru oaspetii care doresc mai mult decat soare si mare pentru vacanta lor all-inclusive.

Cele 167 de camere si apartamente au toate pungi in stil european clasic si elegant si toate au balcoane cu vedere la gradinile intinse si luxuriante sau la piscina.

Pentru a lua masa, aveti atat cele patru restaurante ale statiunii din care sa alegeti , cat si o selectie de restaurante din statiunile din apropiere, care fac parte din programul de luat masa din golful Makadi.

Ca si in cazul multor statiuni din Golful Makadi, hotelul este situat chiar langa malul actual, in cartierul Madinat Makadi, desi plaja privata este la doar patru minute de mers pe jos .

Aceasta locatie inseamna ca aveti atat plaja, cat si restaurantele, cafenelele, facilitatile de divertisment si oportunitatile de cumparaturi ale complexului comercial Souk Makadi, la cativa pasi.

Centrul spa de aici este de clasa mondiala si ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare si intinerire, precum si un hamam traditional (baie turceasca). Cand te-ai saturat de rasfat si relaxare, mergi la centrul de scufundari si sporturi acvatice pentru excursii si cursuri de scuba diving, kitesurfing, parasailing si windsurfing.

7. Iberotel Makadi Beach

Iberotel Makadi Beach – cele mai bune plaje din Hurghada

Aceasta statiune este preferata familiei, in special cu familiile germane care se indreapta aici pentru o saptamana de soare in timpul iernii din nordul Europei din motive intemeiate.

Plaja Iberotel Makadi, la 39 de kilometri sud de orasul Hurghada, ofera toate clopotele si fluierele de care aveti nevoie pentru o saptamana relaxata de distractie cu nisip.

Situat pe curba lunga de nisip auriu a Golfului Makadi (la 38 de kilometri sud de orasul Hurghada), acest complex are 313 camere decorate clasic, cu vedere la gradinile intinse de palmieri si la plaja de dincolo.

Familiile sunt prioritatea principala a statiunii , cu copiii de toate varstele bine ingrijiti. Zona de piscina pentru copii este baza principala pentru copiii activi, cu mai multe tobogane cu apa si o zona de joaca, toate bazate pe o tema de pirati. Exista, de asemenea, activitati regulate in timpul zilei si divertisment de seara pentru a-i tine ocupati pe membrii mai tineri ai familiei.

8. Kempinski Hotel Soma Bay

Kempinski Hotel Soma Bay – cele mai bune plaje din Hurghada

Cu 7.000 de metri patrati de teren, Kempinski Hotel Soma Bay (la 59 de kilometri sud de orasul Hurghada) este un all-inclusive cu ceva pentru orice fel de vacanta.

Toate cele 325 de camere imbina stilul european modern cu accente de design arab si privelisti care fie privesc spre laguna artificiala, fie spre mare.

Fericirea de langa piscina este usor de gasit aici, cu un rau lenes, laguna, cascade si piscina mamut, toate amplasate in gradini ingrijite, care duc la o fasie de nisip de 400 de metri.

Exista patru restaurante la fata locului, care ofera un meniu mondial care variaza de la bucataria panasiatica pana la gatit european clasic – suficient pentru a-i face fericiti chiar si pe gurmanzii seriosi.

Oaspetii activi pot alege sa joace o runda la terenul de golf Cascades Championship din apropiere (in afara amplasamentului) , scufundari in Marea Rosie, windsurfing sau kitesurfing. Un bonus suplimentar aici este ca multi dintre operatorii de sporturi nautice ofera lectii introductive gratuite.

Cititi si: Locuri de vizitat in Egipt – 20 de obiective turistice

9. Steigenberger Pure Lifestyle Resort

Steigenberger Pure Lifestyle Resort – cele mai bune plaje din Hurghada

O enclava a Steigenberger Aldau Beach Resort din principala statiune din Hurghada, Steigenberger Pure Lifestyle este o statiune tip boutique de cinci stele, destinata exclusiv adultilor, care este un teritoriu de prim rang pentru luna de miere si cuplurile care cauta o statiune cu o multime de stil sic.

Toate cele 121 de apartamente ofera un sejur in mijlocul luxului contemporan elegant alb-pe-alb, cu o terasa sau un balcon in aer liber, majoritatea cu vedere la Marea Rosie. Luati una dintre apartamentele cu inot pentru acces direct la piscina de pe terasa privata.

Patru restaurante ofera o experienta gourmet globala, de la italiana la japoneza, facand mesele aici o parte foarte importanta a experientei.

Cu atat zona principala a piscinei a statiunii, cat si curba tarmului nisipos inconjurat de sezlonguri sic umbrite, este usor sa va petreceti zilele facand putin mai mult decat sa va bucurati de soare, dar Ilios Dive Club ofera oaspetilor scufundari, snorkeling si o multime de sporturi nautice daca vrei sa fii activ.

De asemenea, oaspetii au acces la terenul de golf de la Steigenberger Aldau Beach Resort.

10. Sheraton Miramar Resort El Gouna

Sheraton Miramar Resort El Gouna – cele mai bune plaje din Hurghada

Proiectate de renumitul arhitect Michael Graves, cele 338 de camere cu cupola colorate de corali ale complexului Sheraton Miramar se indreapta peste o serie de noua insule interconectate de pe malul Marii Rosii in El Gouna, la 28 de kilometri nord de orasul Hurghada.

Camerele spatioase emana un stil usor de plaja, cu accente albastre si mobilier clasic si toate au balcoane ample, astfel incat sa puteti profita la maximum de privelistile apei.

O alegere fantastica pentru fiecare tip de calator, statiunea are zile lenese de relaxare cu o piscina principala mare si una dintre cele mai bune plaje cu nisip alb din zona El Gouna, plus Planet Spa pentru atunci cand doriti relaxeaza-te cu un masaj ayurvedic.

Scuba diving, excursii cu yachting pe Marea Rosie si calarie sunt oferite pentru cei mai activi, iar terenul de golf de campionat cu 18 gauri din El Gouna este la doar doi kilometri distanta.

11. Jaz Makadi Saraya

Jaz Makadi Saraya – cele mai bune plaje din Hurghada

Golful Makadi, la 38 de kilometri sud de orasul Hurghada, este cunoscut pentru statiunile sale potrivite pentru familii, iar Jaz Makadi Saraya este o alta alegere excelenta pe aceasta intindere de nisip.

Familiilor il adora pentru vacantele la un pret bun , in special din cauza politicii statiunii care nu permite sederea copiilor.

Camerele de culoare teracota, cu cupola, isi inclina palaria spre arhitectura traditionala araba, iar interiorul sunt infasurate in culori neutre calme si linistitoare. Toate au balcoane mici, majoritatea cu vedere la marea zona a piscinei si la gradini.

In afara plajei, exista o multime de lucruri de facut pentru membrii activi ai familiei, cu terenuri de tenis si un operator de sporturi acvatice care ofera excursii de scufundari la recifele Marii Rosii.

Copiii sunt ocupati cu parcul acvatic extins (cu tobogane pentru toate varstele, de la copii pana la adolescenti), echipamente de joaca, o zona de joaca interioara si saci de activitati zilnice pe care le ofera statiunea.

12. Sunrise Crystal Bay Resort Grand Select

Sunrise Crystal Bay Resort Grand Select – cele mai bune plaje din Hurghada

Aceasta mega-statiune cu 364 de camere are o multime de clienti repetati care se intorc in fiecare iarna pentru o doza de soare si mare.

Pentru multi oaspeti, serviciul remarcabil pentru clienti este ceea ce diferentiaza aceasta statiune, dar pachetele de bun raport calitate/pret, zona vasta a piscinei si cantitatea uriasa de activitati oferite sunt alte atractii pentru cei care cauta vacante relaxate.

Amplasat in principala fasie a statiunii Hurghada, se afla la 19 kilometri de orasul Hurghada.

Camerele statiunii, toate cu balcoane cu vedere la piscina sau la mare, sunt axate pe linii curate si un stil modern simplu, dar confortabil.

Plaja este o fasie de nisip auriu de dimensiuni bune, sustinuta de cabane, in timp ce zona piscinei actioneaza ca element central al hotelului.

Exista numeroase caracteristici potrivite pentru familii, inclusiv o zona de joaca, o piscina dedicata copiilor si divertisment de seara, plus o gama de activitati in timpul zilei care se schimba pentru oaspetii mai tineri.

Cinci restaurante pastreaza optiunile de luat masa variate in timpul vacantei dvs., permitandu-va sa pasca, de la mancaruri egiptene la mancaruri rafinate in stil european, iar operatorul de sporturi acvatice de la fata locului ofera oportunitati de a cobori de pe plaja si de a vedea scufundarile din Marea Rosie.

13. Sentido Mamlouk Palace Resort

Sentido Mamlouk Palace Resort – cele mai bune plaje din Hurghada

Sentido Mamlouk Palace Resort incorporeaza designul traditional arab in arhitectura sa la fiecare pas, oferind oaspetilor o vacanta la plaja in mijlocul stilului palatial al epocii mameluci.

Este situat pe statiunea Hurghada, la doar 19,5 kilometri de orasul Hurghada.

Statiunea gazduieste cinci restaurante, asa ca exista ceva pentru fiecare stil de cina, cu o selectie variind de la preparate clasice spaniole din fructe de mare la fripturi si preparate la gratar. Oaspetii de aici pot accesa, de asemenea, optiunile de luat masa (si toate celelalte facilitati) ale statiunii vecine Sunrise Garden Beach Resort, daca au nevoie de mai multa varietate.

Exista tir cu arcul si sporturi nautice pentru calatorii activi, desi multi sunt aici pur si simplu pentru a lenesa pe plaja in forma de semiluna care se afla in fata statiunii.

Familiile care calatoresc sunt, de asemenea, bine ingrijite. Exista un parc acvatic, echipamente de joaca, club pentru copii si o varietate de activitati care se adreseaza direct copiilor.

14. TUI Blue Makadi Gardens

TUI Blue Makadi Gardens – cele mai bune plaje din Hurghada

Pentru o experienta all-inclusive ceva mai intima , Gradinile TUI Blue Makadi din Golful Makadi, la 38 de kilometri sud de orasul Hurghada, sunt o optiune solida.

Spre deosebire de majoritatea mega-statiunilor cu peste 300 de camere care marginesc coasta Hurghada, aceasta statiune are doar 147 de camere, toate cu balcoane de dimensiuni bune si proiectate intr-un stil contemporan, cu linii curate, care foloseste elemente de alb.

Evident, cu amprenta mai mica a hotelului, si zona piscinei si felia de plaja sunt mai mici, dar ambele isi compenseaza dimensiunea fiind frumos concepute, cu platforme sezlonguri plutind pe suprafata piscinei si cabane de plaja pe nisip.

Activitatile de aici sunt la fel de bune ca si alte statiuni, cu toate sporturile acvatice disponibile plus minigolf la fata locului si un teren de golf in apropiere.

15.Titanic Royal Resort

Titanic Royal Resort – cele mai bune plaje din Hurghada

Daca aveti copii mici cu dvs., Titanic Royal, cu plaja sa privata chiar pe principala statiune din Hurghada , ofera tot ce aveti nevoie pentru o vacanta care ii mentine pe copii activi si interesati, dar ofera si relaxare relaxanta la soare.

Doua dintre cele trei piscine ale statiunii (cea mai mare piscina este destinata doar adultilor) sunt destinate oaspetilor mai tineri si familiilor, una fiind dominata de un loc de joaca pe apa cu tematica piratilor, cu tobogane cu apa.

Departe de piscina, exista o multime de locuri de joaca, iar clubul pentru copii ofera o varietate de activitati pe tot parcursul zilei, in timp ce centrul de divertisment ofera un program de evenimente si spectacole atat de zi, cat si de noapte, dintre care o mare parte sunt destinate tinerilor. vizitatori.

Cele cinci restaurante, variind de la preparatele rafinate cu influenta mediteraneana la restaurantul Santa Lucia pana la mancarurile chinezesti ale restaurantului Chung Ying, ofera oaspetilor o experienta culinara globala.

Intre timp, o gama larga de camere mari si moderne (fiecare cu balcon sau terasa) ofera o viata confortabila in statiune.

16. Jaz Makadina

Jaz Makadina – cele mai bune plaje din Hurghada

Palmuiti pe plaja de pe golful Makadi (la 37 de kilometri sud de Hurghada), Jaz Makadina ofera o statiune de cinci stele linistita, in mijlocul unor gradini intinse luxuriante, care se rostogolesc pana la nisipul privat marginit de palmieri.

Trei piscine (inclusiv una rezervata copiilor) inseamna ca exista mult spatiu pentru toata lumea.

Daca aveti nevoie de altceva decat soare si nisip, centrul de scufundari ofera excursii de snorkeling si scufundari la obiectivele subacvatice ale Marii Rosii, iar un serviciu de transfer parcurge regulat cei trei kilometri pana la parcul acvatic Makadi Water World.

Toate cele 270 de camere proaspete si moderne ale statiunii au balcoane cu vedere la mare si exista un numar mare de optiuni de camere pentru familii de diferite dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonare Newsletter

Primesti notificati cu cele mai bune articole, oferte si ponturi de cazare in Romania.

You May Also Like